• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn stijl Back to Basic

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Deze leuke stijl heeft als belangrijkste kenmerk dat het licht is. In Scandinavië gebruiken ze dit omdat het daar een groot deel van het jaar donker is. Heel fris dus. Door deze stijl te combineren met houten details, en mooie linnen-achtige gordijnen krijg je een hele warme uitstraling. 

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Als je toch wat meer kleur in je interieur wil toepassen, maar het wel licht wil houden kun je de kleur van 2020, Tranquil Dawn, heel leuk bij deze stijl combineren. Deze kleur is geïnspireerd op de opkomende zon, met de mist boven de weilanden. Grijs met een groen tintje. Super gaaf om daar een mooie Inbetween bij te combineren. 

Maak een afspraak!

Back to Basic

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Back to Basic' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om door de monteur van Gordijn at Home bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.