• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn stijl Cozy Pastels

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Wie aan Parijs denkt krijgt ongetwijfeld een romantisch gevoel van binnen. Het is een liefdesstad, maar ook de architectuur en de stijl die veel in deze stad wordt gebruikt is romantisch. Er wordt gebruik gemaakt van lichte en zachte kleuren. Je komt dit echt overal tegen, tot in je eten en wijn toe. Het is leuk om deze kleuren in je huis ook toe te passen. Je maakt je interieur heel cosy, zacht en licht. Een super fijne plek om thuis te komen!

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Om je interieur cozy te maken is het belangrijk om veel verschillende materialen met elkaar te combineren. Denk aan linnen, wol, katoen enz. Door te werken met zachte kleuren, en dat zachte terug te laten komen in je materialen wordt de ruimte heel erg knuffelbaar. Wij hebben in deze stijl veel roze gebruikt, omdat wij dol zijn op roze, maar je kunt dit uiteraard ook vervangen door lichtblauw of lichtgroen! Dat is het leuke aan deze stijl, je kunt je helemaal uitleven!

Maak een afspraak!

Cozy Pastels

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Cozy Pastels' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.