• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn stijl Ocean Breeze

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Met mooie blauw, wit en grijstinten waan je je in het prachtige Griekenland. De luchtige stoffen zorgen voor een vakantiegevoel. De oceaan heeft twee kanten, het zachte en frisse kabbelen van de golven, in tegenstelling tot het kapotslaan van de golven op de rotsen. Als je dit combineert in het interieur krijg je een mix van zacht en fris, en stoer. Wij zijn er dol op!

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Hou jij van het vakantiegevoel, maar wil je geen Ibiza sfeer ? Door een muur in je huis donkerblauw te maken, en deze kleur ook terug te laten komen in accessoires maak je het geheel wat stoerder. Combineer dit met bijvoorbeeld een houten jaloezie en een luchtige inbetween, en je waant je op vakantie in je eigen huis.

Maak een afspraak!

Ocean Breeze

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Ocean Breeze' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.