• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833
  • Durf tijdloos te
    zijn en geniet

Terug naar het overzicht

Gordijn stijl Robust Building

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

In een stad zie je vaak veel verschillende stijlen door elkaar heen. Maar wat toch wel het meeste voorkomt zijn robuuste gebouwen, donkere kleuren, verschillende architecturen enz. Met deze stijl ga je de industriële kant op. Grove stoffen en grote, stoere gebaren in de meubels. Vaak gecombineerd met grijs tot zwart tinten. Met een beetje hout in de vloer of in je raamkozijn maak je jouw interieur helemaal compleet.

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Bij deze stijl zie je vaak dat het interieur heel donker is, en met sobere kleuren zoals grijs of zandtinten wordt gecombineerd. Dit kan heel gaaf en stoer zijn, maar het mag niet te kil worden in huis. Zorg daarom voor veel warme materialen in je vloerkleed en kussens op de bank. Je kan het geheel bijvoorbeeld ook wat luchtiger maken door te werken met een linnen gordijn. Zo hou je het geheel stoer, maar maak je het iets luchtiger. 

Maak een afspraak!

Robust Building

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Robust Building' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.