• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn collectie Touch of Gold

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Milaan is bijna de grootste stad van Italië en straalt een enorme luxe uit. Mooie winkelpassages en grote kerken met allerlei verschillende toepassingen van Goud. Goud is een hele mooie toepassing in je interieur. Of je het nou groots of juist heel subtiel toepast, het word er altijd chique van. Met mooie velours gordijnen of juist een simpele inbetween met een glimmertje erin geef jij jouw interieur dat extra tintje.

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Touch of Gold is een gedurfde stijl! Echter om deze stijl toe te passen hoef je niet alles goud te maken. Werk bijvoorbeeld met een luxe velour als overgordijn, en wat gouden details in meubels. Om het geheel wat warmer te maken kan je werken met naturel kleuren. Om het geheel wat frisser te maken kan je werken met grijstinten. Een ding is zeker, dit interieur is nooit saai!

Maak een afspraak!

Touch of Gold

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Touch of Gold' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.