• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn collectie Urban Jungle

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Als wij aan urban jungle denken, denken we vooral aan het groen van al de verschillende bomen en planten, en natuurlijk het robuuste van de natuur. Door de natuur in huis te halen krijg je een hele warme en frisse uitstraling. Deze stijl is in heel veel interieurs toe te passen. Met de mooie bladeren in de gordijnen, of juist een hele rustige effen stof krijg je precies de uitstraling die bij je past.

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

Bij het toepassen van deze stijl kan het geheel soms te druk worden. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren bepaalt wat de eyecatcher wordt. Als je bijvoorbeeld beslist dat er een hoop planten in je woonkamer komen te staan, is het belangrijk dat de ruimte niet te donker wordt, omdat planten licht nodig hebben. Hier moet je rekening mee houden bij het uitkiezen van raambekleding. Combineer de diep donkergroene kleuren met frisse tinten en hout voor een echt Urban Jungle interieur.

Maak een afspraak!

Urban jungle

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van de 'Urban Jungle' collectie van Gordijn at Home bekijk je bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

Bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.