• Grootste collectie gordijnen en zonwering
  • Gratis inmeten
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Unieke formule

Kies uw gordijn bij u thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Misschien ben jij wel net verhuisd. Je hebt een prachtige keuken laten plaatsen. Je hebt met zorg je meubels bij elkaar uitgezocht. Maar de raambekleding mist nog. Er is zoveel aanbod, en je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen of wat je moet kiezen.

Of misschien woon je ontzettend naar je zin in je huidige huis, maar er zijn een aantal dingen die nodig aan vervanging toe zijn. Of je bent het gewoon zat om al jaren naar dezelfde gordijnen te kijken. Je wilt wat anders! Maar wat kies je dan?

Bij Gordijn at Home ben je aan het juiste adres! Onze stylistes hebben samen met de mooiste merken zoals De Ploeg, Artelux, Kendix, Luxaflex en Sunway een collectie samen gesteld vol met trendy stoffen. Samen met jou gaan we aan tafel om te kijken wat er mist, en hoe we puntjes op de 'i' kunnen zetten. 

Heb jij een heel huis in te richten? Dan komen we graag met een bus vol gordijnen bij jou thuis langs! Samen met een van onze stylistes kun je je stoffen en kleuren uitzoeken bij je eigen meubels en in het goede licht! Puur gemak dus!

Enthousiast geworden? Vul gauw ons contactformulier hieronder in en wij bellen je voor een afspraak! Wij hebben er zin in!

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.

Onze klanten zijn dik tevreden!

9,5

Geweldige service en mooie gordijnen!

Wat is het fijn om op een tijdstip gordijnen uit te zoeken dat ik zelf kan. En ik kan ook gewoon thuisblijven. De gordijnen thuis in mijn eigen interieur bekijken is mij ook heel goed bevallen. De styliste van Gordijn at Home had niet alleen gordijnstalen met kleine stukjes bij zich, maar ook grote lappen. Super fijn om een gevoel bij de kleur en het type stof te krijgen. Ik ben heel tevreden.

Rosanne de Jong
10

Goed geadviseerd door de styliste

Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe gordijnen! We wisten niet wat we wilden, maar door de verschillende stijlen zijn we op goede ideeën gekomen. We werden daarbij ook goed geadviseerd door de styliste. Fijn ook dat het werd ingemeten en gemonteerd, zo hoefden we er verder niets voor te doen. Top service!

Jesse en Lisa Ruijter
9

Geweldig!

Hele fijne styliste en monteur. Wij zijn dik tevreden! Een echte aanrader!

Fam. Boerman

Lees alle reviews

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

In onze showroom of bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.