• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833
Over ons

Over ons

Wij komen met een bus vol gordijnen naar jouw huis

Het Gordijn at Home team bestaat uit een aantal super enthousiaste stylistes die ervaring in de gordijnen branche hebben. We werken in een grote winkel in de regio Utrecht, en we merken heel erg dat er vraag is naar een nieuw concept.  Namelijk dat wij naar jou toe komen in plaats van dat jij naar de winkel komt. We vinden het onwijs leuk om met de mode mee te gaan, die heel snel verandert, en jou daarbij te helpen.

Onze mensen

Robert

Robert kom je tegen tijdens het meten. Hij is achter de schermen bezig om alles in goede banen te leiden. Hij regelt ook de planning van de jongens die de gordijnen komen ophangen.

Nelly

Nelly is interieurstyliste. Haar passie zijn gordijnen te combineren in jouw interieur. Ze zit al 20 jaar in het vak, en is helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Jannine

Jannine is ook interieurstyliste. Ze heeft vorig jaar het hout en meubileringscollege in Rotterdam afgerond, maar werkt ook al 6 jaar in dit vak. Ze vindt het geweldig om gordijnen toe te passen in jouw interieur.

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.

Onze klanten zijn dik tevreden!

9,5

Geweldige service en mooie gordijnen!

Wat is het fijn om op een tijdstip gordijnen uit te zoeken dat ik zelf kan. En ik kan ook gewoon thuisblijven. De gordijnen thuis in mijn eigen interieur bekijken is mij ook heel goed bevallen. De styliste van Gordijn at Home had niet alleen gordijnstalen met kleine stukjes bij zich, maar ook grote lappen. Super fijn om een gevoel bij de kleur en het type stof te krijgen. Ik ben heel tevreden.

Rosanne de Jong
10

Goed geadviseerd door de styliste

Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe gordijnen! We wisten niet wat we wilden, maar door de verschillende stijlen zijn we op goede ideeën gekomen. We werden daarbij ook goed geadviseerd door de styliste. Fijn ook dat het werd ingemeten en gemonteerd, zo hoefden we er verder niets voor te doen. Top service!

Jesse en Lisa Ruijter
9

Geweldig!

Hele fijne styliste en monteur. Wij zijn dik tevreden! Een echte aanrader!

Fam. Boerman

Lees alle reviews

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

Door onze stylist bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.