• Grootste collectie gordijnen en zonwering
  • Gratis inmeten
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833
Binnen- zonwering

Binnen- zonwering

als een gordijn alleen niet genoeg is!

Soms heb je aan alleen gordijnen niet genoeg! Je hebt bijvoorbeeld een raampje boven je keukenblad, waar een gordijn niet zo handig is. Samen met verschillende merken hebben we een zonweringscollectie samengesteld zodat we jouw interieur helemaal compleet kunnen maken!

Luxaflex

Daar heb je vast wel eens van gehoord! Veel mensen linken de naam aan de horizontale jaloezieën. En ze zitten er niet ver naast! Luxaflex is een van de bekendste merken als het gaat om binnenzonwering. We werken graag met ze samen. Van vouwgordijnen, rolgordijnen en jaloezieën, tot shutters en horren. In onze gallery kun je alle producten bekijken en uitproberen. Maak snel een afspraak met onze styliste en laat je verrassen!
 

Sunway 

Een van de topmerken voor binnenzonwering. Voor de nieuwste collecties en kleuren ben je aan het juiste adres. De duette is een van hun populairste producten. En terecht! Want naast dat ze er mooi uit zien isoleren ze ook nog eens heel goed. Ook voor de slaapkamer hebben ze de mooiste verduisterende oplossingen.

 


Jasno

Shutters. Een product wat veel gebruikt wordt voor ramen met een bijzondere vorm. Super tijdloos en in alle kleuren en maten te krijgen. Het meten en monteren wordt door Jasno zelf verzorgd. Zo weet je dat je altijd het beste resultaat krijgt. Top service!

 

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.

Onze klanten zijn dik tevreden!

9,5

Geweldige service en mooie gordijnen!

Wat is het fijn om op een tijdstip gordijnen uit te zoeken dat ik zelf kan. En ik kan ook gewoon thuisblijven. De gordijnen thuis in mijn eigen interieur bekijken is mij ook heel goed bevallen. De styliste van Gordijn at Home had niet alleen gordijnstalen met kleine stukjes bij zich, maar ook grote lappen. Super fijn om een gevoel bij de kleur en het type stof te krijgen. Ik ben heel tevreden.

Rosanne de Jong
10

Goed geadviseerd door de styliste

Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe gordijnen! We wisten niet wat we wilden, maar door de verschillende stijlen zijn we op goede ideeën gekomen. We werden daarbij ook goed geadviseerd door de styliste. Fijn ook dat het werd ingemeten en gemonteerd, zo hoefden we er verder niets voor te doen. Top service!

Jesse en Lisa Ruijter
9

Geweldig!

Hele fijne styliste en monteur. Wij zijn dik tevreden! Een echte aanrader!

Fam. Boerman

Lees alle reviews

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

In onze showroom of bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.