• Trendy stoffen collectie
  • Gratis inmeten en advies aan huis
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

De werkwijze van Gordijn at Home

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

Een interieurstylist komt  naar je toe.
Stap 1

Een interieurstylist komt naar je toe.

Jij maakt een afspraak wanneer het jou uitkomt. Onze interieurstyliste komt naar je toe, met een bus vol gordijnen en zonwering. 

Wij geven advies, jij kiest  een gordijn uit.
Stap 2

Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.

Wij houden van simpel. Daarom hebben wij veel gordijnstaaltjes op groot formaat laten maken. Zo kan je super goed zien of de kleur en stof past bij je interieur. Dan weet je zeker dat je de beste keus kunt maken!

Onze vakman komt de  gordijnen monteren.
Stap 3

Onze vakman komt de gordijnen monteren.

Meten en monteren is een vak apart. Laat dat lekker aan de specialist over. Wij gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent.

Het team van Gordijn at Home is dol op leuke gordijnen en zonwering die jouw interieur en thuisgevoel compleet maken. Doordat de meeste mensen niet zoveel tijd hiervoor hebben, of simpelweg geen inspiratie hebben wij een nieuw concept bedacht. Gordijn at Home is een busje die wij vol hebben gehangen met de mooiste collectie gordijnen en zonwering, speciaal hiervoor geselecteerd.

Uit ervaring zien wij dat het moeilijk is om uit kleine staaltjes te bepalen hoe de stof is, en of de kleur er wel exact bijpast. Daarom hebben wij van heel veel kleine staaltjes, grote lappen laten maken.  

Onze stylistes komen met het Gordijn at Home busje bij jou thuis, op het moment dat het jou het beste uitkomt. We bekijken samen met jou je interieur, onze mogelijkheden, en laten onze collectie aan jou zien. Om dit proces wat makkelijker te maken hebben wij voor jou al bepaalde stijlen geselecteerd. Zo kan je met behulp van moodboards, advies van onze styliste en het staal bij jou thuis veel gemakkelijker een keus maken. Ook maken we een keuze in hoe de gordijnen worden gemaakt. Je kunt kiezen uit een enkele, dubbele of een wave plooi. Alles om het resultaat helemaal naar jou wens te maken. 

Nadat je je keus hebt gemaakt, maken wij een afspraak om het betreffende raam/ramen in te laten meten. Want om het jou nog makkelijker te maken, willen we, als Gordijn at Home, dit ook graag uit handen nemen. Onze maatnemer heeft ook op technisch gebied heel veel ervaring, en kan jou hier goed in adviseren. 

Na het meten worden de gordijnen voor jou besteld. De leverancier van de stof verzendt deze naar ons atelier. Hier worden ze met de hand op maat gemaakt en voor je gestoomd. Zodra de gordijnen klaar zijn, maken wij een afspraak om de gordijnen voor je op te hangen, want ook dat neemt Gordijn at Home je uit handen.  

Hoe heerlijk is dat, Gordijn at Home adviseert je bij je beslissing, en neemt verder alles uit handen! 


Ontdek onze gordijnen op maat bij jou thuis Bekijk onze stijlen

Gratis gordijnadvies

Overtuigd?

Maak hieronder een afspraak bij jou thuis.

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.