• Grootste collectie gordijnen en zonwering
  • Gratis inmeten
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

De werkwijze van Gordijn at Home

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

Jij komt naar de showroom of een styliste komt naar je toe.
Stap 1

Jij komt naar de showroom of een styliste komt naar je toe.

Jij maakt een afspraak voor in de showroom wanneer het jou uitkomt. Heb je een compleet huis in te richten? Dan komen we graag naar je toe met een bus vol gordijnen en zonwering.

Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit
Stap 2

Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit

Om de keuze makkelijker te maken hebben we in de showroom allemaal stukken gordijn laten maken van verschillende stoffen. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden, en weet je zeker dat je de beste keus kunt maken!

Onze vakman komt de gordijnen meten en monteren
Stap 3

Onze vakman komt de gordijnen meten en monteren

Meten en monteren is een vak apart. Laat dat lekker aan de specialist over. Wij gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent.

Het team van Gordijn at Home is dol op leuke gordijnen en zonwering die jouw interieur en thuisgevoel compleet maken. Doordat raambekleding vaak het laatste is wat je na een verbouwing of verhuizing doet, hebben veel mensen er geen zin meer in of weten ze niet zo goed waar ze moeten beginnen. Zonde! Want gordijnen kunnen je interieur juist helemaal af maken!

Onze stylistes staan klaar om je te adviseren! Wij hebben een prachtige collectie samengesteld samen met de mooiste merken zodat we jouw interieur helemaal af kunnen maken. In onze showroom hebben we heel veel gordijnen hangen, zodat je de beste keuze kunt maken! Heb je een heel huis in te richten? Dan komen we graag met een bus vol gordijnen en zonwering bij je langs. Onze styliste adviseert je dan bij je eigen meubels en eigen licht. Wat een top service!

Nadat je je keuze hebt gemaakt, kijken we samen naar welke afwerking van de gordijnen het mooiste is in jouw situatie. Je kunt kiezen uit een enkele, dubbele of een waveplooi. Ook kijken we naar de verschillende rails om je gordijnen aan op te hangen. Alles voor het mooiste eindresultaat!

Onze vakman komt de gordijnen en zonwering definitief inmeten. Want om het jou nog makkelijker te maken, willen we, als Gordijn at Home, dit ook graag uit handen nemen. Onze maatnemer heeft ook op technisch gebied heel veel ervaring, en kan jou hier goed in adviseren.

Na het meten worden de gordijnen voor jou besteld. De leverancier van de stof verzendt deze naar ons atelier. Hier worden ze met de hand op maat gemaakt en voor je gestoomd. Zodra de gordijnen klaar zijn, maken wij een afspraak om de gordijnen voor je op te hangen. Want ook dat neemt Gordijn at Home je uit handen!

Hoe heerlijk is dat, Gordijn at Home adviseert je bij je beslissing, en regelt alles wat erbij komt kijken. Samen voor het mooiste eindresultaat!


Ontdek onze gordijnen op maat bij jou thuis Bekijk onze stijlen

Gratis gordijnadvies

Overtuigd?

Maak hieronder een afspraak bij jou thuis.

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.