• Grootste collectie gordijnen en zonwering
  • Gratis inmeten
  • 100% Maatwerk
Advies nodig? 030 - 220 1833

Terug naar het overzicht

Gordijn stijl De Ploeg

Kies je gordijn in de showroom of bij jou thuis in het juiste licht. Puur gemak!

Een van onze bekendste merken! Architecten en ontwerpers werken er graag mee! De stoffen en patronen zijn tijdloos, maar wel van nu! Daarnaast is er bij De Ploeg veel aandacht voor het milieu. Veel stoffen zijn recyclebaar, en er zijn zelfs een aantal stoffen die zijn geproduceerd zijn van restafval uit de oceaan. Top keuze dus!

Tip van de styliste van Gordijn at Home:

De foto’s van de stoffen zijn natuurlijk prachtig. Maar in het echt zijn de stoffen nog veel mooier! Kom langs in onze showroom om de collectie te bekijken!

Nog meer inspiratie nodig?
Bekijk de collectie van De Ploeg dan hier: deploeg.com

Maak een afspraak!

De Ploeg

Werkwijze

In drie stappen naar nieuwe gordijnen

  1. Een interieurstylist komt naar je toe.
  2. Wij geven advies, jij kiest een gordijn uit.
  3. Onze vakman komt de gordijnen monteren.
De beste gordijnen van het merk De Ploeg verkrijgbaar bij Gordijn at Home bekijk je in onze showroom of bij je thuis

Met de mooiste collecties gordijnen en zonwering komen we bij jou thuis langs of kom ze bekijken in onze showroom. We helpen je met het bepalen van je stijl, en je kunt je nieuwe gordijn in jouw eigen interieur uitzoeken. En dat ook nog eens op een tijd dat jouw het beste schikt. Hoe handig en leuk is dat!

Speciaal hiervoor hebben wij van de gordijnstoffen grote lappen laten maken. Zo kan je goed de kleur bepalen en gevoel krijgen bij het type stof. De styliste van Gordijn at Home denkt hierbij graag met jou mee!

In onze showroom of bij jouw thuis bespreken we ook hoe jij je gordijn het liefst afgewerkt wilt hebben. Dit kan in een enkele, dubbele of wave plooi. Dit is ook een beetje afhankelijk van welk type stof je kiest. Daarna worden de gordijnen met alle zorg en aandacht in ons atelier voor je gemaakt. Ze worden hier ook gestoomd en klaargemaakt om bij jou thuis opgehangen te worden.

Maak hieronder direct een afspraak met ons!

Gratis gordijnadvies

Gratis gordijnadvies

In onze showroom of bij jou thuis!

Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op om een afspraak (vrijblijvend) te maken.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.